Despre noi

BEST ELECTRO INSTAL 2005 SRL este o societata comerciala infiintata conform legislatiei din Romania, pentru o durata nelimitata; infiinţata în anul 2005, cu capital integral privat BEST ELECTRO INSTAL 2005 SRL este specializata în proiectare şi execuţie de instalaţii electrice   de joasa si medie tensiune.

Cu o activitate de peste 18 ani în domeniul instalațiilor electrice ne consideram cu mândrie EXPERȚI ÎN ENERGIE. Avem o echipă de profesioniști, dotată cu echipamente noi și performante si oferim toată gama de servicii relevante.

Misiunea companiei

Misiunea companiei BEST ELECTRO INSTAL 2005 S.R.L., este   proiectarea  si executia de lucrari  de inalta calitate, respectand angajamentele pentru clienti si alte parti interesate.

Viziunea noastra

Sa ramanem o companie respectata si dinamica, varianta preferata a clientilor nostri pentru calitate si responsabilitate si sa crestem constant valoarea de piata a organizatiei.

Valori

  • Comportament etic  (corectitudine, responsabilitate si loialitate)
  • Performanta in activitatea profesionala, spirit de initiativa si deschidere la schimbare si la nou;
  • Respect acordat clientilor, colaboratorilor si tuturor celor implicati in activitatea companiei;
  • Respect pentru valoarea si efortul angajatilor companiei;
  • Respect pentru Mediul Inconjurator ;
  • Protejarea personalului, respectarea securitatii si sanatatii muncii;
  • Incredere in Inovatie si Calitate.

Puncte tari

Elementul cheie al succesului nostru este  consecventa in realizarea unor lucrari de calitate, la termen si  cu respectarea cerintelor aplicabile de protectia mediuli si SSM, generand astfel încredere in rândul clientilor nostri.  Aceasta incredere este dovedita de gradul ridicat de revenire cu comenzi a clientilor traditionali.